Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Jednostavna pravila za uspešan život

Šta se dešava sa tvojim telom kad previše spavaš

Čemu ti služi meditacija

Najbolje kućne fitnes vežbe

Najbolje kućne fitnes vežbe

1/6

Svaki muškarac voli da lepo izgleda i da ima lepo mišićavo telo. Normalno je da ćete pre videti muškarca nego ženu u teretani. Ali i muškarcima predstavlja problem da non-stop idu do teretane i nazad kući. Prvo moraju da spakuju onu veliku torbu, pritom da ne zaborave apsolutno ništa, onda da se maltretiraju u saobraćaju do tamo, kada stignu da vežbaju sa onim smdrljivim, znojavim spravama za vežbu i sve to u onom zagušljivom prostoru sa isto tako znojavim ljudima. Razumemo vas da želite da izgledate lepo, a isto tako vas razumemo da nije baš prijatno trenirati u takvom okruženju. Iz tog razloga vam predstavljamo vežbe koje ćete raditi u svojoj kući i izgledati baš onako kako želite.

Iskorak na Bugarski način

Sigurno ste radili vežbu koja se zove iskorak, ali probajte ovaj iskorak daje mnogo bolje rezultete. Iza vas postavite neki niži tabure ili stolicu, stavite jednu nogu na to, ruke prekrstite preko prsta i krenite da se spuštate gore-dole. Noge smenjujte kada vi mislite da treba. Kasnije ruke ispravite napred i uradite opet. Naravno sami izaberite koliko ćete čučnjeva raditi. sve to zavisi od vas. Na početku krenite od manjeg broja i svakog dana povećevajte za par čučnjeva više.

Wannabe TV

Editors choice