Zaposleni Fashion Company treću godinu zaredom učestvovali su u globalnoj kampanji brenda Timberland pod nazivom Nature Needs Heroes kako bi malim koracima doprineli zaštiti i očuvanju prirode za generacije koje dolaze.

Timberland Nature needs heroes 2 Nature Needs Heroes: Timberland u novoj ekološkoj akciji u Beogradu

Uz podršku JKP „Zelenilo-Beograd“ i Ekostar Pak-a, sprovedena je akcija čišćenja zelenih površina i igrališta u novobeogradskom bloku 28. 

Luka Raco Nature Needs Heroes: Timberland u novoj ekološkoj akciji u Beogradu

U akciji su učestvovali glumac Luka Raco, košarkaš Nino Čelebić, influenseri Ena Čubrilo – Ena Luna, Milan Vučićević – Nichim Izazvan, Ana Nikolić – Petit Diable Noir i zajedno sa članovima tima Fashion Company pružili primer odgovornog ponašanja prema prirodi koja nas okružuje. 

Timberland Nature needs heroes 1 Nature Needs Heroes: Timberland u novoj ekološkoj akciji u Beogradu

„Kada bi svako od nas uvrstio u svoju svakodnevnicu nekoliko dobrih navika, zajedno bismo ostvarili neopisivo veliki uticaj na planetu“, rekla je influenserka Ana Nikolić i dodala da su neki od njenih malih doprinosa zdravijoj životnoj sredini biljna ishrana, izbegavanje plastičnih kesa, kupovina filtera za vodu i vožnja bicikla umesto automobila.

Timberland Nature needs heroes Nature Needs Heroes: Timberland u novoj ekološkoj akciji u Beogradu

Vodeći globalni outdoor brend pokrenuo je globalnu kampanju Nature Needs Heroes, u okviru koje ulaže velike napore u stvaranju zelenije budućnosti. Od 2019. godine do danas Timberland je reciklirao više od 310 miliona plastičnih flaša i posadio preko 10 miliona sadnica zajedno sa zaposlenima, kupcima i dobavljačima. Brend će nastojati da do 2030. godine svojim poslovanjem ostvari pozitivni uticaj na životnu sredinu sa idejom da prirodi vrati više nego što od nje uzima.

Comments