Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Zdravlje i fitnes

Saveti za brzo mršavljenje

1/3

Leto nam je već “pred vratima”, pa ako nisi već krenuo sa vežbanjem i izmenjenim načinom ishrane, onda možda i nećeš sasvim uspeti da postigneš rezultate koje priželjkuješ. Ali, uvek je dobro sa nečim početi, jer i ako ti neko kaže da je kasno, to ne znači da treba da odustaneš, jer odustajanje nije jedna od opcija. I nije vreme za odustajanje, jer do letovanja i plaža ima još malo vremena, pa možeš da primeniš neke od ovih saveta koji su odlični kada želiš da smršaš i taj efekat da održiš, a ne da bude onaj čuveni jo-jo efekat.

Moraš da napraviš balans, da uskladiš fizičku aktivnost i ishranu. S toga, neophodno je da budeš fizički aktivan i da treniraš, skoro svakodnevno kako bi dobio što bolje rezultate. Kardio treninzi su odlični za sagorevanje kalorija i dosta brzo mršavljenje, ali je veliki problem u tome što oni ne utiču u velikoj meri na definisanje i građenje mišića, pa će ti biti potrebni treninzi snage kako bi se masne naslage pretvarale u mišiće i kako bi se što pre “gubile”. Najbolje bi bilo da smenjuješ kardio i treninge snage da bi se postigao potpuni i najbolji efekat.

fitnes 2 Saveti za brzo mršavljenje

Wannabe TV

Editors choice