Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

Zdravlje i fitnes

Stvari na koje treba da obratiš pažnju ukoliko imaš problem sa erekcijom

1/3

Pitanje erekcije je kompleksan proces u kome učestvuju hormoni, nervni sistem, vaskularni sistem, opšte i trenutno emotivno i psihološko stanje. Svi ovi faktori čine kompleksnu ravnotežu, koja je potrebna da bi se dogodilo ono što smatrate uobičajenim i uglavnom očekujete. Ali ako je samo jedan od ovih faktora “pomeren” ako ste u samo jednom segmentu izbačeni iz ravnoteže, imaćete problema sa postizanjem i održavanjem erekcije. Zbog toga je stabilnost i ravnoteža u svim faktrorima veoma važna i treba da znate šta je ono što može utiče na održavanje i remećenje te ravnoteže. Neke od tih uticaja ne možete izbeći i potrebno je da ih “istrpite” i razumete šta vam se dešava, a najveći broj tih negativnih uticaja zavisi samo od vas, vaših izbora i navika.

Zdrava ishrana

Ishrana puna svežeg voća i povrća, koje sadrži veoma potrebne antioksidante, dobra je za vaše opšte zdravstveno stanje, pa i za vašu erekciju. Pozitivan uticaj donosi povećana količina ribe na vašem jelovniku, a smanjena količina govedine i mlečnih proizvoda. Pored toga, ne treba da se prejedate i punite stomak do osećanja sitosti, već treba da odmerite porciju hrane i da je pojedete polako – osećanje sitosti se javlja posle dvadesetak minuta, a na ovaj način nećete optertiti stomak, pa ako vam sledi akcija u krevetu, imaćete veće šanse da dostojno odgovorite na izazov.

Telesna težina

Višak kilograma vas opterećuje fizički i estetski. Čak i ako vas ne brine kako izgledate kad se svučete, u akciji, kao i u svakom drugom telesnom naporu bićete dodatno opterećeni. Zamislite da stalno nosite ranac od dvadesetak kilograma i da sve što radite, radite sa tim rancem na leđima. Dakle, višak kilograma loš je za erekciju iz više razloga – vrši pritisak na srce, podiže krvni pritisak, izaziva dijabetes, menja hormonsku ravnotežu. Svi razlozi su na strani zdravog načina života, dobre forme i smanjena kilaže, a ako ni jedan razlog ne uzimate ozbiljno, zbog erekcije bi trebalo da ozbiljno razmislite. I to pre nego što vas godine, udružene sa viškom težine ne nateraju na to.

erekcija 1 Stvari na koje treba da obratiš pažnju ukoliko imaš problem sa erekcijom

Wannabe TV

Editors choice