Pre izvesnog vremena predstavili smo ti superherojski fitnes Nejle Rej. Ona je fitnes trener sa dugogodišnjim iskustvom. Primetila je da su programi vežbanja uglavnom dosadni. Sediš za nekom mašinom i pumpaš, pumpaš, pumpaš. Mislim, svejedno ćeš imati ponavljanja vežbi, ali pitanje je zašto to radiš. Motivacija je sve, shvatila je gospojica Rej. Stoga je napravila superherojski sistem vežbanja. Smislila je grupe vežbi koje su tematski uobličene prema odlikama tvojih omiljenih heroja.

Ako voliš igrice, tu su programi prilagođeni Eciovom stilu ili Super Mariju, ako voliš stripove, možeš da vežbaš kao Tor ili Hulk ili Betmen (to ti prepručujemo, uvek budi kao Betmen). Ovog puta donosimo ti pet novih sistema za vežbanje.

Stormtrooper Workout

01118 Superherojski fitnes: Betmen i bratija

Imperijalni jurišnici su oklevetani. U filmovima su prikazani kao nesposobnjakovići koji ne umeju da pucaju i padaju iz prve. Ali svi znamo da to nije istina, i da se valja dobrano naznojiti da bi se zaslužili oklop i šlem jurišnika.

Gladiator Workout

01119 Superherojski fitnes: Betmen i bratija

Bilo da volite film “Gladijator”, Rasela Kroua ili istorijske gladijatore, evo jednog žestokog treninga koji će vam omogućiti da steknete suštinsku snagu i stabilnost uz sposobnost da jurnete hrabro u arenu i pokažete svima ko je glavni.

TV Workout

01120 Superherojski fitnes: Betmen i bratija

Sad više nema izgovora. Ovo je trening skrojen tako da može da se vežba bez rekvizita ispred televizora. Izvodi se svakih 20 minuta ili tokom pauze za reklame.

Witcher Workout

01121 Superherojski fitnes: Betmen i bratija

Za one koji ne znaju znanje, Witcher je skup knjiga, TV serija i kompjuterskih igara koje su proslavile Geralta iz Rivije, lovca na čudovišta. Njihov trening je rigorozan, jer manje od polovine kandidata preživi obuku. Jednako brutalan, ali zato veoma efikasan jeste ovaj program vežbanja.

Batman Workout

01122 Superherojski fitnes: Betmen i bratija

Kao što je jedan pripadnik romske manjine lepo zaključio: “Ako hočeš da budeš Betmen, mora platiš”. Dakle, ukoliko želite da budete seksi heroj koji vlada ulicama usnulog grada, evo šta bi trebalo da radite…

Osim što možete da menjate vežbe tako da vam nikad nije dosadno, sama činjenica da se poredite sa omiljenim junacima učiniće čuda za motivacju.

Ranko Trifković

Comments