Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Sve tajne ginekologa

Sve tajne ginekologa

Logično ili ne, tek činjenica je da ginekologiju specijalizira jako puno muškaraca, i da su upravo oni među najpoznatijim i najboljim ginekolozima. Mnoge žene tvrde da više vole da idu na pregled kod muških ginekologa, a mi vam otkrivamo motive za bavljenje ovom profesijom nekih ginekologa .

ginekolog1 Sve tajne ginekologa

Žene su odgovorniji pacijenti

Žene više vode računa o svom zdravlju i ne ustručavaju se da kažu otvoreno kako se osećaju i koje simptome imaju. Zbog toga je lakše komunicirati sa njima, uspostaviti im dijagnozu i dati savete za lečenje problema.

Odrastanje sa šest sestara

Jedan od pitanih ginekologa je odrastao u velikoj porodici, gde je pored oca bio jedini muškarac. Zahvaljujući njegovim sestrama, teme poput PMS-a, estrogena, ovulacije i slično, bile su svakodnevne.

Velika čast

Ovaj ginekolog kaže da je oduvek bio okružen jakim ženama, pa je zbog toga voleo da bude uključen u različite delove ženskog života, pre svega njihovo seksualno i reproduktivno zdravlje. On kaže da je žensko telo metafora za njenu ženstvenost, a da on, to što ima pristup kompletnom ženinom identitetu, doživljava kao veliku čast.

Čarolija rađanja

Pomaganje nekoj ženi da rodi bebu i prisustvovanje ovom čarobnom činu rađanja, za jednog ginekologa je dovoljan razlog da se bavi ovim poslom.

Žene su polovina ljudske populacije

Kada se odlučivao za specijalizaciju, shvatio je da su žene polovina celokupne populacije. Uz to, on priznaje da ih više voli, da nije neki sportski tip i da uživa u ženskim razgovorima.

Olivera Denčić

 

 

 

Wannabe TV

Editors choice