Svi želimo da budemo kao modeli i manekeni, zar ne? Ne postoji skoro nijedna osoba koja bi rekla da ne želi telo modela, muškarca koji je plaćen i kojeg svi vole samo zbog toga što je dobro građen, sa definisanim i savršenim mišićima. A ono što svakog muškarca najlepše krasi, jesu definisani trbušnjaci, njih šest u pakovanju. Ako imaš želju da saznaš kako je najbrže “stići”do njih, imamo modela koji će ti to pokazati, a on je Devin Bruks.

1 Workout with models: Kako do savršenih trbušnjaka? (VIDEO)

Devin Bruks nam dolazi iz Sjedinjenih Američkih Država, tačnije, iz Njujorka, a u Srbiji je zbog modelinga i manekenstva. Međutim, modeling nije njegova jedina strast, budući da je uspešan košarkaš, koji trenutno igra za klub “Dinamik” u Beogradu, a uz sve to, i strastveni je ljubitelj treniranja, teretane i vežbanja, što će ti pogled na njegove izdefinisane mišiće odmah i dokazati. Ovog puta, Devin je rešio da sa nama podeli svoju tajnu, kako on to najbrže i najlakše uspeva da postigne ovakav izgled i ovakve trbušnjake.

2 Workout with models: Kako do savršenih trbušnjaka? (VIDEO) IMG 0436 copy Workout with models: Kako do savršenih trbušnjaka? (VIDEO)

A za dobre trbušnjake potrebna je ona najjednostavnija vežba koja je svima nama poznata kao dobra za njih, trbušnjaci. Devin nam je ovog puta pokazao varijacije kojima se on služi kako bi mu stomačni mišići uvek bili čvrsti, zategnuti i potputno definisani, pa je vreme da pogledaš video i “iskopiraš” ono šta ti on predlaže.

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Fotografije/video: Miomir Milić