Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Svi želimo da budemo kao modeli i manekeni, zar ne? Ne postoji skoro nijedna osoba koja bi rekla da ne želi telo modela, muškarca koji je plaćen i kojeg svi vole samo zbog toga što je dobro građen, sa definisanim i savršenim mišićima. A ono što svakog muškarca najlepše krasi, jesu definisani trbušnjaci, njih šest u pakovanju. Ako imaš želju da saznaš kako je najbrže “stići”do njih, imamo modela koji će ti to pokazati, a on je Devin Bruks.

1 Workout with models: Kako do savršenih trbušnjaka? (VIDEO)

Devin Bruks nam dolazi iz Sjedinjenih Američkih Država, tačnije, iz Njujorka, a u Srbiji je zbog modelinga i manekenstva. Međutim, modeling nije njegova jedina strast, budući da je uspešan košarkaš, koji trenutno igra za klub “Dinamik” u Beogradu, a uz sve to, i strastveni je ljubitelj treniranja, teretane i vežbanja, što će ti pogled na njegove izdefinisane mišiće odmah i dokazati. Ovog puta, Devin je rešio da sa nama podeli svoju tajnu, kako on to najbrže i najlakše uspeva da postigne ovakav izgled i ovakve trbušnjake.

2 Workout with models: Kako do savršenih trbušnjaka? (VIDEO) IMG 0436 copy Workout with models: Kako do savršenih trbušnjaka? (VIDEO)

A za dobre trbušnjake potrebna je ona najjednostavnija vežba koja je svima nama poznata kao dobra za njih, trbušnjaci. Devin nam je ovog puta pokazao varijacije kojima se on služi kako bi mu stomačni mišići uvek bili čvrsti, zategnuti i potputno definisani, pa je vreme da pogledaš video i “iskopiraš” ono šta ti on predlaže.

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Fotografije/video: Miomir Milić

Wannabe TV

Editors choice