Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Hrana i piće

Hrana od koje brže starite

1/2

Uglavnom, hrana od koje se gojite je ona ista od koje se brže stari – a iako nemate problema sa kilažom, održavate kondiciju i zadovoljni ste svojim izgledom, ako konzumirate ove namirnice, organizam će vam brže stariti i gubiti vitalnost. Umerenost u svemu je ultimativni recept za dobro zdravlje i duševnu stabilnost, pa ne morate ničega da se odričete, ali ako su ove namirnice na vašem svakodnevnom meniju, potrebno je da ih izbacite iz stalne upotrebe i konzumirate samo povremeno.

sander dalhuisen nA6Xhnq2Od8 unsplash e1592846815555 Hrana od koje brže starite

Margarin

Mnogi će vam reći da margarin nije zdrav zbog visokog sadržaja zasićenih masti i da je bolje da koristite puter – ali svi namazi su prilično masni, a oni sa manjim procentom masnoće su gori za organizam. Margarin sadrži trans-masti koje povećavaju rizik od hroničnih bolesti i utiču na održavanje hidratacije, pa je posledica isušivanje kože i stvaranje bora. Takođe sadrži i visok nivo omega 6 masnih kiselina – vašem telu je potrebno nešto od toga, ali svakodnevnim konzumiranjem margarina možete uneti u organizam višak, što stvara podlogu za upalne procese.

Hrana iz mikrotalasne

Poluspremljena hrana, zapakovana tako da je samo treba staviti na par minuta u mikrotalasnu, veoma je praktična. Lako je navići se na hranu koju samo treba podgrejati ili odlediti u mikrotalasnoj pećnici, bez kuvanja i pranja sudova, ali u takvoj hrani ima mnogo štetnih sastojaka, a najviše soli. Preteran unos soli je inače teško ograničiti u savremnom načinu života i ishrane, a ako se oslanjate na spremljenu i brzu hranu, to je nemoguće. Višak soli izaziva zadržavanje vode u organizmu, od čega izgledate natečeno i osećate se tromo. Ukoliko nemate vremena za kuvanje, onda naručujte kuvane obroke, ili ih kupujte u supermarketima koji imaju kuhinje.

Wannabe TV

Editors choice