Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

5 neobičnih načina za brže mršavljenje

5 neobičnih načina za brže mršavljenje

1/3

Kada dođe proleće i sve više se približava trenutak kada se odlazi na more, kada je potrebno svoje telo dovesti do najsavršenijeg izgleda koliko je to u tvojoj mogućnosti. Svakako je najbitnije vežbati i zdravo se hraniti, ali i pored toga je potrebno izmeniti neke navike i svoju rutinu kako bi kilogrami nestajali, a mišići bili sve vidljiviji. Nekolikosasvim neočekivanih i neobičnih načina koji do toga i dovode pokazali su se kroz različita istraživanja odlično, zbog čega ti i predlažemo da ih uvrstiš u svoje svakodnevne navike.

Jedi pre spavanja

Da, oduvek živimo sa tim da ne treba jesti išta drugo, uzimati bilo kakvu hranu ili napitke, osim vode, bar dva sata pre samog spavanja. Međutim, neka novija istraživanja pokazuju da je ovo u stvari samo stvar koja te navodi na pogrešan put, te utiče na to da ne gubiš kilograme ili još gore da ih još više dobijaš. Kako su zaključili, osoba koja ode gladna na spavanje, teško zaspi, a osim toga, previše hrane i kalorija unosi u toku doručka, koje ne mogu da se potroše sasvim u toku dana. Zato lagan obrok pre spavanja, koji ne sadrži više od 300 kalorija, poput parčeta tamnog hleba sa kikiriki buterom, neke ovsene kaše, žitarica sa mlekom niskog sadržaja masnoće, biće savršeni izbor za kasnu večeru koja će zadvoljiti sve tvoje potrebe, te će uticati i na gubitak masnih naslaga i kilograma.

mrsavljenje2 5 neobičnih načina za brže mršavljenje

Wannabe TV

Editors choice