Manje ćete hrkati

Opominju vas da često hrčete i da zbog vas ne mogu da spavaju, što najviše smeta vašoj ženi ili devojci? Ovo je problem koji bi trebalo brzo da rešite. Nekada ukazuje i na neke zdravstvene probleme, ali često se događa da neko hrče zbog prekomerne težine. Brojna istraživanja su pokazala da gubitkom kilograma, posebno onih koje ste izgubili fizičkom aktivnošću, umanjuje vaše hrkanje za 60-80 procenata. Vredi za ovo vežbati, zar ne?

6 iznenađujućih prednosti svakodnevnog treniranja2 6 iznenađujućih prednosti svakodnevnog treniranja

Imaćete više seksa

Nije samo da će se videti da su vaši mišići čvršći i definisaniji, već će i na vašu psihu drugačije delovati kada sebe takvog ugledate u ogledalu. Steći ćete više samopouzdanja, slaćete drugačiju energiju ka svojoj okolini, te će vas više primećivati. Sve ovo će i doprineti tome da se partneru više dopadnete, da bude jača hemija među vama, a nakon hemije i strasti znamo šta sledi.

Čuvaćete svoju budućnost

Sklonimo se od razmišljanja da je vežbanje dobro samo zbog izgleda, jer bi to trebalo da bude samo svojevrsna nus pojava fizičke aktivnosti. Vežbanje i dobra, kvalitetna fizička aktivnost potrebna je zbog očuvanja i poboljšanja vašeg zdravlja, jer ćete tako sačuvati sebe od brojnih bolesti, te ćete samim tim i sebi obezbediti jednu bolju, zdraviju budućnost.

Comments