Sigurni smo da se retko kada odvajate od svog telefona, zašto onda ne biste to iskoristili kako biste svoju fitnes rutinu podigli na viši nivo? Ovo je godina kada ne postoji razlog zašto se ne bismo držali propisane rutine, a sa pametnim telefonima i dodatnom opremom to je postao poprilično jednostavan zadatak.

Samo se javlja jedan problem: kako da izaberete dobre fitnes aplikacije iz gomile onih loših? Teško pitanje, ali mi imamo odgovor, ovo su neke od aplikacija koje će vam koristiti prilikom treninga i vežbanja.

Pedometer++

Aplikacija pedometer Aplikacije koje će POBOLJŠATI vašu fitnes rutinu

Veruje se da je potrebno da dnevno načinite najmanje 10 hiljada koraka kako bi se očuvalo zdravlje celokupnog organizma . Ova aplikacija broji za vas korake svakoga dana i pokazuje koliko ste ih napravili. Korisnici mogu da naprave ciljeve, koliko dnevno žele da pređu koraka, a aplikacija će vam u svakom trenutku pokazivati koliko vam je još ostalo do ispunjenja zadatog broja koraka. Jednostavna aplikacija koja može mnogo, od prikazivanja dnevno pređenih koraka, pa sve do mesečne statistike koja će vam dati širu sliku koliko dnevno hodate.

Jedina mana je što je aplikacija Pedometar++ dostupna samo za iPhone. Za Android korisnike postoje slične aplikacije kao što su Google Fit.

Fitness Buddy

Aplikacija fitnessbuddy1 Aplikacije koje će POBOLJŠATI vašu fitnes rutinu

Mnogim muškarcima koji pokušavaju da svoje telo dovedu u fit formu je san da mogu da unajme personalnog trenera sa kojim bi svakoga dana mogli da treniraju. Međutim, to je veoma skupo i osim ako niste poznata ličnost koja zarađuje basnoslovno mnogo novca, možete da zaboravite na ovo. Ovde nastupa Fitness Buddy. Ovu aplikaciju bismo opisali kao veliku biblioteku vežbi. Sa više od 1700 različitih vežbanja (odnosno 300 ako ste uzeli besplatnu verziju), možete odabrati ona koja vama najviše odgovaraju. Ako tražite profesionalno treniranje, aplikacija ima više od 85 posebno kreiranih programa koje će vam pomoći da svoje telo dovedete u formu u koju želite. Tu su i video snimci uz pomoć kojih ćete vežbe uraditi kako treba. Aplikacija je dostupna i za iPhone i za Android korisnike.

Comments