Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Jednostavna pravila za uspešan život

Šta se dešava sa tvojim telom kad previše spavaš

Čemu ti služi meditacija

Aplikacije koje će POBOLJŠATI vašu fitnes rutinu

Aplikacije koje će POBOLJŠATI vašu fitnes rutinu

Habitica

Aplikacija habitica Aplikacije koje će POBOLJŠATI vašu fitnes rutinu

Ako postoji jedan razlog zašto ljudi prestaju da idu u teretanu posle nedelju ili dve, to je zato što im odlazak na vežbanje nije postalo navika. Pomislite samo kako bi bilo lako da jednostavno ostanete kući i odigrate još jednu partiju League of Legends, umesto da idete da trčite. To je zato što je igranje igrica postalo vaša navika, a trčanje nije.

Ova aplikacija će vam pomoći to da promenite tako što će navike pretvoriti u igru. Nije prava fitnes aplikacija, ali će vam svakako pomoći da se držite svoje fitnes rutine. Habitica će vam omogućiti da odaberete navike koje želite da zadržite ili da ih se rešite tako što će sve pretvoriti u jednu igricu, što je glavna stvar koja ovu aplikaciju izdvaja od drugih slične sadržine. Sa interesantnom grafikom, ako poštujete svoje navike dobijaćete poene, prelaziti levele i skupljati nagrade kao što su ljubimci i slično. Kao i prethodna, ova aplikacija je takođe dostupna za obe platforme koje se koriste.

Sleep Cycle Alarm Clock

aplikacija sleepcycle Aplikacije koje će POBOLJŠATI vašu fitnes rutinu

Probudili ste se umorniji nego kad ste zaspali? Pitate se zašto nemate snage da ujutru trčite? Glavni razlog za ovo je verovatno činjenica da se niste dovoljno naspavali, ili da niste dobro spavali. Sleep Cycle Alarm Clock aplikacija će vam pomoći da to utvrdite, jer će uz pomoć vašeg telefona pratiti kako spavate. Meriće koliko ste dugo u REM fazi, kako spavate, da li je u pitanju dubok san i u koje vreme tokom noći se to dešava. Ukoliko se desi da ste se probudili umorni, možete da konsultujete aplikaciju i vidite da li ste i koliko proveli vremena u REM fazi spavanja. Najbolja stvar je što će aplikacija meriti u kojoj meri spavate, pa će alarm uključiti onda kada niste u dubokom snu. Na primer, navili ste sat u 6:30, ali aplikacija je uvidela da ste u laganom snu oko 6:20. Umesto da telefon zvoni u navedeno vreme, aplikacija će vas odmah probuditi, pa ćete tako biti odmorniji i bolje raspoloženi.

Zapratite svoj omiljeni magazin na Youtubeu, Instagramu, Facebooku, Twitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvori fotografija: www.play.google.com

Wannabe TV

Editors choice