Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Fitnes saveti najplaćenijeg MMA borca

Fitnes saveti najplaćenijeg MMA borca

1/3

Gde sve tražiš fitnes savete, nove predloge za vežbanje, neke nove vežbe koji će poboljšati tvoje rezultate? Ono što uvek daje dobre rezultate jeste kada se posavetujete sa profesionalcima iz sveta sporta, zbog čega smo danas odlučili da otkrijemo tajnu jednog od najsnažnijih. Ukoliko nisi već čuo za ime Konor Mekgregor, te sve ono što je postigao kao MMA borac, onda si u ozbiljnom zaostatku. Konoru je trebalo mnogo vremena, rada i truda da “ispliva” na površinu i pokaže sve što zna, ali nakon više od decenije treniranja i učenja, postao je najplaženiji borac u istoriji ovog sporta. E sada si siguran da njegovi fitnes savetu mogu samo da ti pomognu i ukažu šta je najbolje za tebe.

Ono što se mnogim muškarcima desi kada žele da napreduju, da postignu rezultate i da postignu to da budu što “veći”, jeste da počinju sa preforsiravanjem. Međutim, ono što Konor za to kaže jeste da je najveća greška, jer se time ne postižu pravi rezultati, te ne može da se postigne ono što se želi. Ako i sam znaš koliko umeš da se posvetiš samo treninzima i vežbanju, onda je vreme da staneš i poslušaš savet koji kaže da je najpotrebnije postići balans između treninga i oporavka. Telu je potrebno vreme da se oporavi, kako bi moglo da dostigne svoju potpunu snagu, a ne da se iz dana u dan iscprljuje i bukvalno muči.

konor mekgregor 4 Fitnes saveti najplaćenijeg MMA borca

Wannabe TV

Editors choice