Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

DRAM BEND: “Izdati prvi album je kao da si završio osnovnu školu”

Ovo su najavljeni albumi koje nestrpljivo iščekujemo u ovoj godini!

Kako da all black stajlinge ovog proleća učinite zanimljivijim

Zdravlje i fitnes

Kratki SAVETI za prolećne treninge

1/2

Početak proleća i lepog vremena pravi je trenutak da razmislite o tome šta valja činiti kako biste dostigli željenu formu i izgled. Nakon zime i malo većih naslaga nastalih usled većih količina hrane koje ste uneli tokom svih praznika i izbegavanja izlaska iz kuće, došao je trenutak da se pogleda ogledalu u lice. Ne brinite, sa osunčanim danima dolazi dobro raspoloženje, a samim tim i volja da se nešto i učini.

Nije potrebno uvek da posećujete teretane i dobro opremljene prostore za vežbanje, već možete sve obaviti i kod svoje kuće, ali i izvan nje, uživajući u Suncu i svežem vazduhu. Pre svega, najbitnije je da postavite sebi ciljeve, odnosno šta je to što biste da postignete do šortseva za kupanje i plaža. Iako bi trebalo da tokom cele godine vodimo računa o svom izgledu, jer to većinom znači i briga o zdravlju organizma, nekako je ovaj period pre letnjih meseci najaktivniji i najangažovaniji u otklanjanju viška kilograma.

sklekovi2 Kratki SAVETI za prolećne treninge

Svoje vežbanje uvek započnite laganim, a onda nešto bržim zagrevanjem. Zagrevanje služi da pripremite svoje mišiće za opterećenja koja ćete im nametnuti. Zagrevanje je veoma bitno zbog očuvanja zdravlja i dobro opšteg stanja organizma, jer ukoliko naglo počnete da vežbate vaše telo će negativno reagovati. Započnite laganim džogiranjem u mestu, a postepeno možete povećati brzinu. Kružnim pokretima glave u jednu, a zatim u drugu stranu, zagrejte mišiće te regije, a isto uradite i sa kukovima. Takođe kružnim pokretima, zagrejte zglobove šaka i laktove. Kada se polako zagrejete, možete preći na vežbanje.

Wannabe TV

Editors choice