Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Zdravlje i fitnes

Kratki SAVETI za prolećne treninge

1/2

Početak proleća i lepog vremena pravi je trenutak da razmislite o tome šta valja činiti kako biste dostigli željenu formu i izgled. Nakon zime i malo većih naslaga nastalih usled većih količina hrane koje ste uneli tokom svih praznika i izbegavanja izlaska iz kuće, došao je trenutak da se pogleda ogledalu u lice. Ne brinite, sa osunčanim danima dolazi dobro raspoloženje, a samim tim i volja da se nešto i učini.

Nije potrebno uvek da posećujete teretane i dobro opremljene prostore za vežbanje, već možete sve obaviti i kod svoje kuće, ali i izvan nje, uživajući u Suncu i svežem vazduhu. Pre svega, najbitnije je da postavite sebi ciljeve, odnosno šta je to što biste da postignete do šortseva za kupanje i plaža. Iako bi trebalo da tokom cele godine vodimo računa o svom izgledu, jer to većinom znači i briga o zdravlju organizma, nekako je ovaj period pre letnjih meseci najaktivniji i najangažovaniji u otklanjanju viška kilograma.

sklekovi2 Kratki SAVETI za prolećne treninge

Svoje vežbanje uvek započnite laganim, a onda nešto bržim zagrevanjem. Zagrevanje služi da pripremite svoje mišiće za opterećenja koja ćete im nametnuti. Zagrevanje je veoma bitno zbog očuvanja zdravlja i dobro opšteg stanja organizma, jer ukoliko naglo počnete da vežbate vaše telo će negativno reagovati. Započnite laganim džogiranjem u mestu, a postepeno možete povećati brzinu. Kružnim pokretima glave u jednu, a zatim u drugu stranu, zagrejte mišiće te regije, a isto uradite i sa kukovima. Takođe kružnim pokretima, zagrejte zglobove šaka i laktove. Kada se polako zagrejete, možete preći na vežbanje.

Wannabe TV

Editors choice