Možda je bilo dosta teretane i napornih treninga tokom leta, te brige o tome da izgledate savršeno za odlaske na odmor i letnju garderobu. Sada možete malo da odahnete kada je krenulo hladnije vreme, pa ne morate sebe da primoravate na svakodnevne odlaske u teretanu. Nekada je mnogo zanimljivije izmeniti rutinu treniranja, a mi imamo nekoliko saveta kako da i bez teretane ostanete fit i u dobroj formi.

Trčite

Trčanje je uvek odlična opcija za treniranje. Ukoliko su vam teretane dosadile jer su jednolične i monotone, onda je trčanje za vas odličan izbor. Uvek će biti zanimljivo trčati kroz neki park, trim stazu ili deo grada koji volite. Ujutru pre posla ili nakon posla, trčanje će vas relaksirati, opustiti, a mišići će biti aktivirani i izgledaćete zaista dobro.

Možete biti fit i BEZ teretane2 Možete biti fit i BEZ teretane

Vožnja bicikla

Iskoristite jesenje dane koji su još uvek lepi i ne tako hladni za trčanje ili vožnju bicikla. Kao i trčanje, učiniće vam dan lepšim, relaksiraće vas, a masne naslage koje vam smetaju će se polako topiti i ostavljaće za sobom dobar izgled koji će vas krasiti i tokom jesenjih i zimskih dana.

Comments