Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Najgori fitnes saveti koji se ikada mogu čuti

Najgori fitnes saveti koji se ikada mogu čuti

1/3

Kažu, ako nema bola, nema ni željenih rezultata. Međutim, oni koji se sasvim razumeju i koji su dugo u treningu, kažu da to ne mora da bude presuđujući faktor. Kako ovaj, tako je i mnogo saveta i konstatacija koje zaista nisu istinite ili nisu u potpunosti istinite, zbog čega te neke fitnes savete treba zanemariti. Koji su za zanemarivanje jer nisu dobri, ne upućuju na istinu, vreme je da saznaš baš sad.

Fitnes u potpunosti topi masne naslage

Ono što je sigurno istina, upravo je to da fitnes treninzi i vežbe u velikoj meri smanjuju i tope masne naslage koje su se nakupile, te se zbog toga i rade. Međutim, fitnes nije najbolje rešenje, jer postoje neke regije na kojima sve te vežbe ne mogu da utiču kako želiš, zbog čega je potrebno da se reguliše ishrana, uvrste još neki treninzi, kako bi efekat bio potpun. Sam fitnes, često ispada, nije dovoljan.

Proteinske pločice su savršena užina

Zanemari ono što piše na samom pakovanju, zanemari sve što ti govore, jer neke čokoladice i druge pločice koje se nazivaju proteinskim, a koje se kupuju u radnji tako gotove, nikako nisu dobre. U redu, OK je da ih nekada pojedeš umesto užine, nekada da se počastiš, ali ukoliko svakog dana njih uzimaš onda ćeš na kraju imati samo kontra-efekat. Ukoliko unosiš veću količinu proteina potrudi se da ih unosiš na sasvim prirodan način, namirnicama koje nemaju dodatke i koje nisu mnogo obrađivane.

teretana 2 Najgori fitnes saveti koji se ikada mogu čuti

Wannabe TV

Editors choice