WOMAN CRUSH WEDNESDAY: Nicole Scherzinger

Stylish 24/7: Komadi koji su ti ovog leta neophodni kako bi izgledao dobro od jutra do večeri

Aplikacije bez kojih nećeš moći ovog leta!

Treba da znaš: Šta je najbitnije za razvoj karijere

Počinje sa snimanjem Game of Thrones spin-off serija

Najbolje stilizovani muškarci MET gale 2019.

Osvešćeno koiršćenje tehnologije i tehnološka detoksikacija

Adrenalinska zavisnost – strast ili problem?

Žene žele malo više pažnje

Top 5 igrica za pametne telefone koje će te zabaviti

Pravilo pametnog vežbanja: Nisu sve vežbe za svakog

Sudar sa stereotipom: Šta vam žene rade i kad im je stalo do vas?

Zašto je šefovska pozicija mesto usamljenosti

Odlične smart-casual letnje kombinacije za tebe

Trikovi za lepši izgled (devojke vole doterane frajere)

Odbaci salce – nabaci pločice

Odbaci salce – nabaci pločice

1/2

Počeli ste da nosite majice kratkih rukava, bez košulje, sakoa ili jakne preko – nema više kamuflaže za stomačić koji ste nabacili u prethodnom periodu. Kako biste mogli sa zadovoljstvom da šetate svoju mladalačku figuru (koliko god godina da imate), treba da se rešite tog “ljubavnog žulja”, da odbacite salce koje vam se nakupilo u vidu pojasa za spasavanje i da nabacite pločice.

Za muškarce je, jednako kao i za žene, najteži fitnes poduhvat upravo skidanje sala sa stomaka – morate se potruditi, a ovo su najefikasnije vežbe za zatezanje stomačnih mišića (i sagorevanje viška na ključnim mestima). Ne zaboravite da vežbanje i vođenje računa o ishrani idu zajedno, odnosno da jedno bez drugog ne daju valjane rezultate i zato smanjite unos kalorija, povećajte konzumiranje povrća, a smanjite upotrebu hleba (testenine) i izbacite slatkiše i gazirane sokove. Kad to uradite, spremni ste za vežbanje.

trbušnjaci 1 Odbaci salce – nabaci pločice

Obrnuti trbušnjaci

Odlična i vrlo naporna vežba, koja najviše aktivira mišiće donjeg dela stomaka – u obrnutim trbušnjacima spuštate noge, umesto da podižete gornji deo tela. Lezite na pod, stavite ruke pored tela sa dlanovima na podu i počnite tako što ćete podići noge (sa blago savijenim kolenima), a zatim ih lagano spuštati, ispravljajući kolena. Pre nego što dodirnete pod petama, zadržite noge u vazduhu nekoliko sekundi i spustite ih na pod. Podignite ih ponovo, a zatim spuštajte na isti način – napor u mišićima donjeg stomaka potvrdiće vam da vežbu radite kako treba.

Wannabe TV

Editors choice