Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Zdravlje i fitnes

Odbaci salce – nabaci pločice

1/2

Počeli ste da nosite majice kratkih rukava, bez košulje, sakoa ili jakne preko – nema više kamuflaže za stomačić koji ste nabacili u prethodnom periodu. Kako biste mogli sa zadovoljstvom da šetate svoju mladalačku figuru (koliko god godina da imate), treba da se rešite tog “ljubavnog žulja”, da odbacite salce koje vam se nakupilo u vidu pojasa za spasavanje i da nabacite pločice.

Za muškarce je, jednako kao i za žene, najteži fitnes poduhvat upravo skidanje sala sa stomaka – morate se potruditi, a ovo su najefikasnije vežbe za zatezanje stomačnih mišića (i sagorevanje viška na ključnim mestima). Ne zaboravite da vežbanje i vođenje računa o ishrani idu zajedno, odnosno da jedno bez drugog ne daju valjane rezultate i zato smanjite unos kalorija, povećajte konzumiranje povrća, a smanjite upotrebu hleba (testenine) i izbacite slatkiše i gazirane sokove. Kad to uradite, spremni ste za vežbanje.

trbušnjaci 1 Odbaci salce – nabaci pločice

Obrnuti trbušnjaci

Odlična i vrlo naporna vežba, koja najviše aktivira mišiće donjeg dela stomaka – u obrnutim trbušnjacima spuštate noge, umesto da podižete gornji deo tela. Lezite na pod, stavite ruke pored tela sa dlanovima na podu i počnite tako što ćete podići noge (sa blago savijenim kolenima), a zatim ih lagano spuštati, ispravljajući kolena. Pre nego što dodirnete pod petama, zadržite noge u vazduhu nekoliko sekundi i spustite ih na pod. Podignite ih ponovo, a zatim spuštajte na isti način – napor u mišićima donjeg stomaka potvrdiće vam da vežbu radite kako treba.

Wannabe TV

Editors choice