Komplimenti o izgledu koji ženama najviše prijaju

Kako da budeš savremen muškarac – iz ugla različitih muškaraca

Savremena pravila flertovanja za kul tipove

Parfemi koje treba da probaš ove jeseni

Najbolje filmske frizure Brada Pitta + kako da ih napraviš

Minđuše: Kako da nosiš najomiljeniji komad nakita muškaraca sa stilom

Ultimativno crno: Kako da izgledaš đavolski dobro

Kako da oslobodiš energiju vezanu za – vezivanje

Najukusniji kokteli sa kafom

Brzi kurs iz poznavanja vina

Kako da sprovedeš fizičku i mentalnu detoksikaciju

Zašto ti je potrebna emotivna pismenost

Znaci da ti preti “pregorevanje” na poslu

10 neverovatnih mesta koja vredi videti bar jednom u životu

Pravilo pametnog vežbanja: Nisu sve vežbe za svakog

Odbaci salce – nabaci pločice

Odbaci salce – nabaci pločice

1/2

Počeli ste da nosite majice kratkih rukava, bez košulje, sakoa ili jakne preko – nema više kamuflaže za stomačić koji ste nabacili u prethodnom periodu. Kako biste mogli sa zadovoljstvom da šetate svoju mladalačku figuru (koliko god godina da imate), treba da se rešite tog “ljubavnog žulja”, da odbacite salce koje vam se nakupilo u vidu pojasa za spasavanje i da nabacite pločice.

Za muškarce je, jednako kao i za žene, najteži fitnes poduhvat upravo skidanje sala sa stomaka – morate se potruditi, a ovo su najefikasnije vežbe za zatezanje stomačnih mišića (i sagorevanje viška na ključnim mestima). Ne zaboravite da vežbanje i vođenje računa o ishrani idu zajedno, odnosno da jedno bez drugog ne daju valjane rezultate i zato smanjite unos kalorija, povećajte konzumiranje povrća, a smanjite upotrebu hleba (testenine) i izbacite slatkiše i gazirane sokove. Kad to uradite, spremni ste za vežbanje.

trbušnjaci 1 Odbaci salce – nabaci pločice

Obrnuti trbušnjaci

Odlična i vrlo naporna vežba, koja najviše aktivira mišiće donjeg dela stomaka – u obrnutim trbušnjacima spuštate noge, umesto da podižete gornji deo tela. Lezite na pod, stavite ruke pored tela sa dlanovima na podu i počnite tako što ćete podići noge (sa blago savijenim kolenima), a zatim ih lagano spuštati, ispravljajući kolena. Pre nego što dodirnete pod petama, zadržite noge u vazduhu nekoliko sekundi i spustite ih na pod. Podignite ih ponovo, a zatim spuštajte na isti način – napor u mišićima donjeg stomaka potvrdiće vam da vežbu radite kako treba.

Wannabe TV

Editors choice