Preporučeno je da se konsultirate sa specijalistima za kosu koji su sertifikovanii doktori – triholozi ili sertifikovani ISHRS hirurzi. Na taj način možete da budete sigurni da se konsultujete sa dobro obučenim kadrom iz te medicinske oblasti koji će vam dati ekspertske odgovore na vaša pitanja nezavisno da li se odnose na medicinske tretmane ili transplantaciju.

celavost Transplatacijom kose vratite svoju kosu i samopouzdanje

International Society of Hair Restoration Surgery (ISHRS) je globalna neprofitabilna medicinska asocijacija i vodeći autoritet u tretmanu za kosu, sa više od 1200 članova u preko 70 zemalja sveta među kojima je i Turska. Međutim samo 26 hirirga u Turskoj su ISHRS sertifikovani. Prema CNBC, Turska ima veliku popularnost u Evropi za medicinski turizam, ne samo zbog blizine sa Evropom nego i zbog visokog kvaliteta medicinskih usluga.

Bloomberg analiza pokazuje da su 2012, preko 110 000 stranaca posetili Tursku zbog medicinskog tretmana. To stavlja Tursku na 7 mesto u grupi najposećenijih zemalja u svetu prema medicinskim turistima zajedno sa SAD, Malezijom i drugim zemljama. Turska sa visoko akreditovanim bolnicama i doktorima privlači ogromni broj stranaca koji traže kvalitetnu estetsku hirurgiju i transplantaciju kose.

Comments