I kada vežbate, masne naslage umeju da prave velike probleme, jer ih je se nekada veoma teško rešiti. Čak i onda kada vežbate dva do tri puta nedeljno, kada vodite račina o tome šta jedete i kako se hranite, postoje velike verovatnoće da će se masne naslage sporo topiti ili da uopšte neće nestajati u meri u kojoj to i očekujete. Dosta je razloga zbog kojih se to događa, zbog čega vam dajemo nekoliko saveta koji ukoliko ih budete sproveli će dovesto do željenih rezultata u dosta kratkom vremenskom periodu.

Kalorije

Priča o dnevnom unosu kalorija nije tako neistinita kako mnogi navode. Izvedite jedan eksperiment. Jedite nekoliko dana kao i inače što jedete, te računajte kalorije po obroku, a na kraju dana saberite sve. Nakon toga regulišite svoju ishranu tako da obrok ne prelazi 500 kalorija, a da dnevni unos kalorija bude između 1500 i 2000 kalorija.

vežbanje1 Saveti za brže otklanjanje masnih naslaga

HIIT trening

Ukoliko vežbate i zdravo se hranite, ali i dalje ne vidite neke drastičnije promene, već osećate i sami da stagnirate, ono što vam je potrebno sigurno jesu kratki, ali veoma brzi treninzi. Zato jedan dan u nedelji odvojite za HIIT trening, koji će sigurno veoma brzo uticati na to da brzo vidite ono što želite.

Comments