Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Zdravlje i fitnes

Za oslobađanje od stresa video igrice su bolje od seksa?

1/3

Stres je postao deo svakodnevnice svakog od nas, jer skoro da ne prođe dan a da se zbog nečega ne iznervirate ili ne pomislite kako bi vam bilo mnogo bolje da se neke stvari i situacije ne dešavaju, a sve to svakako utiče na nerviranje, što nas čini anksioznim. I o anksioznosti se da čuti svakog dana, kao najsavremenijoj bolesti, stanju ljudskog uma i organizma u 21. veku. Svi imamo bar neki od načina pomoću kojih se oslobađamo od sveg tog nagomilanog stresa i nerviranja, a ako je tvoj način da se oslobodiš stresa to što dođeš kući, upališ komp i započneš igranje omiljene igrice, onda si deo većine kojima to zaista pomaže.

Brojna istraživanja širom sveta su urađenja kako bi pokazala šta je to, koja aktivnost ili način ponašanja i postupanja utiču na smnanjenje stresa i svega onoga što on dalje prouzrokuje, a naravno da svima prvo na pamet padaju tablete, pa onda vežbanje i treniranje, dok će možda mnogi reći da je seks odličan način da se oslobode ove napasti. Ali, budimo realni, kada dođeš kući sa posla ili nekog sastanka, kada dobiješ neke vesti i informacije koje te “isteraju sa koloseka”, da li ti uopšte pada na pamet seks?! Naravno da ne, jer to možeš i sam da kažeš kada si super raspoložen, kada bi ti ovakve aktivnosti zaista prijale, jer kada su nervi napeti, seks je verovatno poslednja stvar koja “pada” na pamet. Ali, zato su tu video igrice.

igrica 2 Za oslobađanje od stresa video igrice su bolje od seksa?

Wannabe TV

Editors choice