Proleće je, lepo je vreme i vi ste se napokon setili da počnete da vežbate. Ipak, koliko god bili motivisani i uporni, nikako da primetite rezultate! O čemu se radi?! Pa, negde verovatno grešite, a evo nekoliko mogućih pogrešnih poteza koje konstantno, a nesvesno pravite.

Disciplinovani ste u teretani, ali ne i u kuhinji

Ovo je vrlo logično – vežbate, vežbate, vežbate, a onda se prejedete kao nenormalni. Pa, hm, da li nam se samo čini ili ste na taj način upravo pobili sve što ste uradili? Naravno da posle vežbanja morate nešto da pojedete ukoliko ste gladni, ali, realno, pica nije pravi izbor. Dakle, potrebno vam je nešto zdravo i hranljivo. A ako vam se baš jede nešto slatko, zavarajte želju čokoladnim mlekom. I ono je dobro za vaše mišiće!

kuhinja Zbog ovih stvari nikako ne dolazite do SAVRŠENE figure

Vaša fitnes rutina je previše… Rutina!

Kao i kada prečesto koristite neki proizvod, vaša koža ili kosa se naviknu na njega i on više nema efekta. Isto je i sa vežbanjem. Ako stalno radite identične vežbe, vaše telo će se navići na isti tempo, ista ponavljanja i sve isto, a rezultati će izostati. Jer, ako ne radite ništa novo, skoro i da ne radite ništa. Ukoliko želite rezultate, obavezno bar svaki drugi, treći put dodajte svom treningu novu vežbu koja će razbiti vašu fitnes rutinu.

Comments