1/3

Žene se ponekad ustručavaju da daju uputstva, jer muškarci češće nego ponekad loše reaguju na to. Čak i oni koji su senzitivni ljubavnici, više vole da sami otkriju na šta žena reaguje, nego da pokušaju da slede uputstva. Valjda zato što se muškarac oseća neuko i neadekvatno, a možda tu postoji i neka neprijatna slika o tome kako je to ona radila sa drugima. Kako god stajali sa ego-tripovima, nesigurnošću i ljubomorom, činjenica je da žena zna šta voli i da ne vole sve isto, pa bi trebalo da tražiš i pažljivo slediš instrukcije. Možda ti ova uputstva pomognu u orijentaciji, a možda i prepoznaš ono što tvoja partnerka pokušava da dobije od tebe, a ti ne obraćaš pažnju.

Nekim ženama je potreban orgazam, da bi nastavile da doživljavaju orgazme. One su zaista sposobne za seriju snažnih vaginalnih orgazama tokom odnosa, ukoliko u predigri dobiju jedan lep i snažan klitoralni orgazam – oralnom ili manuelnom stimulacijom.

Ponekad je grubost dobrodošla. Ugriz, pljesak po zadnjici, dominacija. Ponekad, to vole čak i devojke koje inače vole nežnost. Samo treba da prepoznaš ili iniciraš odgovarajuće raspoloženje – žustro i divlje.

seks 31 Detalji o seksu koje bi žene želele da muškarci znaju

Editors choice