1/3

Ti si dobra osoba i namere su ti dobre, ali veze ti nekako ne uspevaju, a žene uvek imaju neke zamerke koje ne razumeš. Možda su po sredi ove obične stvari, kojih nisi svestan i ne uzimaš ih u obzir.

Upadaš u obične veze

Nema snažnih osećanja, nema velikih očekivanja, nema pritiska obaveza, povređivanja i donošenja velikih odluka. Veza sa osobom koja te ne angažuje u potpunosti pogoduje tvojoj sebičnosti – ona ti ne smeta, ali te i ne ispunjava. Obična veza je sasvim dobra ako je to ono što tražiš i čime si zadovoljan, ali ako osećaš da to nije to, a i dalje ostaješ u ovakvoj vezi, jer ti je udobno i jer u suštini nemaš šta da zameriš partnerki (osim što je baš i ne voliš) i ne tražiš više, jer bi trebalo i da daješ više, ta kalkulacija te čini nezadovoljnim i ostaješ neispunjen.

Dozvoljavaš da zavlada rutina

Varnica se ne ugasi zato što više ništa ne postoji među vama, nego zato što je ne održavate. Romantični gestovi, pažnja i trud oko partnerke nikada ne bi trebalo da prestanu. Ako ne želiš da ti u vezi bude dosadno, nemoj da budeš dosadan partner.

ljubav 4 Kako kvariš svoj ljubavni život iako imaš najbolje namere?

Editors choice