1/2

Žene vole zabavne muškarce! To možda jeste kliše, ali je i apsolutna istina. Od ponuđenih kriterijuma kao što su: zgodan, pametan, lep, pažljiv, zabavan… veliki broj žena će na prvo mesto spiska staviti ovaj poslednji. Mnogi slavni muškarci dokazuju ovu tvrdnju, a među njima sigurno prednjači Vudi Alen, koji je uprkos neuglednoj pojavi, stalno okružen lepoticama.

Nasmejati ženu nije lak posao. One su često veoma zahtevna publika, pa vam zbog toga predstavljamo pet predloga koji će vam pomoći da se pripremite za ovu “avanturu”.

Naučite dobre šale

Internet je prava riznica svakakvih viceva i šala. Pročitajte neke od njih, najbolje zapamtite, ali nemojte onda da ih “sipate iz rukava” i kad ima i kad nema smisla, zato što ćete ispasti smešni, ali u negativnom značenju. Birajte pravi momenat kada ćete reći neku. Ako vam devojka priča o svom strahu od zubara, kažite joj neku “foru” o stomatolozima. Uspećete da je nasmejete, a istovremeno da smanjite njenu tenziju pred odlazak kod “čika Zube”!

Budite luckasti

Žene vole kada su muškarci luckasti, ali umereno! Postoji mnogo načina da se ponašate luckasto, počev od toga da imitirate neke ličnosti, pevate pesmu koju slušate na svoj način, oponašate životinje… Ipak, budite veoma pažljivi i vodite računa da ne pređete granicu između luckastog tipa i “kompletne budale”.

nasmejani Pet načina da nasmejete ženu

Editors choice