1/3

Inteligentne devojke su možda suviše izbirljive, ali one tačno znaju šta hoće i šta zaslužuju i nisu voljne da se zadovolje manjim od onog što smatraju da im pripada. A to je neko sa velikim srcem i još većim umom – njih privlači inteligencija, znanje, duh, stabilnost, velikodušnost, toplina. Kapacitet za razmišljanje i kapacitet za ljubav.

Inteligentne devojke ne pristaju da ih muva neko nepismen i kad im stigne poruka puna gramatičkih grešaka, naprosto ih ne zanima kakva duša i srce stoje iza takvog uma. Arogantno? Ne, one samo žele nekog ko je na njenom nivou. Hoće momka sa kojim mogu da razgovaraju o stvarima koje ih zanimaju, sa kojim mogu da pogledaju dobar film i da o njemu prodiskutuju, koji svojim intersovanjima i znanjima obogaćuje njihova, sa kojim mogu da upišu kurs koji ih oboje zanima, da preduzmu zanimljivo putovanje, da podele strast prema životu na svaki način.

One žele sve – da uče i saznaju, da se razvijaju i sazrevaju, ali i da se zabavljaju i opuste. I treba im neko ko želi i ume to isto, ko nije zapostavio dete u sebi i ko zna da se zabavlja, čudi, šali i mazi – da uživa u životu, a da pri tom ne zapostavlja svoje odgovornosti i ambicije.

zene 2 Šta inteligentne devojke traže u vezi?

Editors choice