Šta devojkama najviše smeta kod muškaraca

Misterije ljudskog organizma

Koje su granice ljudske izdržljivosti

Višeljublje – model emotivnih odnosa ili opasnost za ljubavne veze

Intervju: “Goblini” o nastupu u Beogradu, emocijama i muzičkim legendama

Ako je voliš, ne dozvoli da se pored tebe oseća nesigurno

Greške koje praviš tražeći smisao u svom životu

Pet vežbi za unapređenje brzine tokom treninga

Svi trendovi koje moraš da ispratiš u 2018.

Tajne dobrog + urbanog stila za muškarce koji nemaju mnogo vremena za to

Velike misli o snovima i uspehu Volta Diznija

Načini na koje nesvesno sabotiraš svoju budućnost

Praktični saveti za dugu i stabilnu vezu

Šta svestan i duhovno razvijen muškarac želi od žene?

Šta svestan i duhovno razvijen muškarac želi od žene?

1/3

Da li su tvoje potrebe u ljubavi evoluirale od onog “domaćica u kući, dama na ulici, kurva u krevetu” ka potrebi da se istinski povežeš sa bićem žene koju voliš, da je stvarno poznaješ i ceniš onakvu kakva jeste?

Želiš njenu autentičnu ličnost

Hoćeš da je vidiš onakvu kakva je, bez maske ljubaznosti, konvencionalnosti, van uloge koju žena treba da igra u društvu i vezi. Ne želiš da ona potiskuje svoja prava osećanja, da bi izrazila samo ona koja su prihvatljiva i koja će poštedeti, odnosno nahraniti tvoj ego, želiš da vidiš njenu moć i njenu slabost, interesuje te ona, onakva kakva je kad ne vodi računa o tome kako se predstalja i kakav utisak ostavlja. Želiš ženu koja zna ko je i šta želi i nije je briga šta ko misli o njoj (uključujući i tebe), koja neće pokušati da bude neko drugi, da bi ti bio srećan. Ne pada ti na pamet da je kritikuješ zbog njene autentičnosti, jer želiš da se ona pored tebe oseća dobro zbog sebe, da blista i da bude srećna.

Želiš njenu autentičnu sreću

Želiš da je vidiš srećnu, jer to je najvredniji poklon koji žena može da da muškarcu. Ali ti ne zamišljaš da nju treba da usreći neka tvoja zamisao o tome šta je ženi potrebno, prosto želiš srećnu ženu – zadovoljnu sobom i svojim životom. Ne želiš da budeš opterećen time da treba da je učiniš srećnom, ali učinićeš sve što možeš za nju, jer uživaš u tome, u njenoj radosti i zahvalnosti. Njena sreća ne zavisi od tebe, niti tvoja od nje i svako od vas je odgovoran za svoja osećanja. Spremnost da donosite svako svoju istinu u odnos, osnova je vaše intimnosti i sreće što imate i razumete jedno drugo.

prava zena 4 Šta svestan i duhovno razvijen muškarac želi od žene?

Wannabe TV

Editors choice