1/3

Potrebno je nekoliko sastanaka da se otkrije kako stoje stvari i ima li šanse za vas dvoje – a ona daje šansu za vezu, muškarcu čije joj se ponašanje dopadne već na prvom sastanku. Neke stvari se vrlo brzo pokažu, a ovo su crvene zastavice koje žene odmah uočavaju i koje ti umnogome smanjuju šanse.

Nesigurnost

Samopouzdanje pokazuju ljudi (i muškarci i žene) koji se dobro osećaju u svojoj koži, svesni su sebe i utiska koji ostavljaju i nemaju problema u uspostvaljvanju komunikacije. Ako si stidljiv i nesiguran, to može da bude simpatično, ukoliko si vrlo pametan, sladak, iskren i emotivan i zračiš „onim nečim“ što će je navesti da ti pruži šansu, iako nisi neka muškarčina na prvi utisak. Pa ni na drugi. Ali nesigurnost zna da te onemogući da pokažeš bilo šta od svojih kvaliteta i da ti upropasti šanse kod osobe koja te ne poznaje.

Arogancija

Mala doza arogancije nije loša da „pokrije“ nesigurnost, da popuni rupe u samopouzdanju. Ali velika doza je odbojna. Ako se hvališeš i pokušavaš da je uveriš kako si prva liga i dobitak na lutriji, odmah će posumnjati da to nije samopouzdanje, neko prikirvanje nesigurnosti. Mnogo više šanse ima neko stidljiv i nesiguran ko će otvoreno reći da ima tremu i da je nesiguran, nego neko ko je arogantan i hvalisav.

veza 2 Šta ti umanjuje šanse kod žena?

Editors choice