Šta devojkama najviše smeta kod muškaraca

Misterije ljudskog organizma

Koje su granice ljudske izdržljivosti

Višeljublje – model emotivnih odnosa ili opasnost za ljubavne veze

Intervju: “Goblini” o nastupu u Beogradu, emocijama i muzičkim legendama

Ako je voliš, ne dozvoli da se pored tebe oseća nesigurno

Greške koje praviš tražeći smisao u svom životu

Pet vežbi za unapređenje brzine tokom treninga

Svi trendovi koje moraš da ispratiš u 2018.

Tajne dobrog + urbanog stila za muškarce koji nemaju mnogo vremena za to

Velike misli o snovima i uspehu Volta Diznija

Načini na koje nesvesno sabotiraš svoju budućnost

Praktični saveti za dugu i stabilnu vezu

Zašto je ona koja želi sve i svakoga da “popravi” najbolja za tebe?

Zašto je ona koja želi sve i svakoga da “popravi” najbolja za tebe?

1/3

Devojke koje vole da popravljaju svet, nemaju nikakav problem sa polomljenim srcima, oštećenim ličnostima, dijagnozama, mrakovima i strahovima. One su neustrašivi optimisti, do krajnosti empatične i svesne da svetu treba isceljenje, koje donosi samo ljubav, tolerancija, razumevanje, vera i nada. One su oni iritantni idealisti koji u svemu vide dobro i koji će pružiti ruku da te povuku sa dna, a ako se ne odazivaš i ne daješ ruku, sići će dole da ti prave društvo i da ti pričaju kako je tamo gore i zašto bi trebalo da izađeš.

Ona je uporna

Odabrala je tebe – možda joj se nisi odmah sviđao, možda si ti odabrao nju, a ona je prihvatila tvoje udvaranje, a možda te je primetila i gledala dugo pre nego što te je najzad privukla. Ali kad jednom usmeri svu svoju pažnju na tebe, ona se ne povlači i ne odustaje. Ničim je nećeš uplašiti, ništa je neće odvratiti. Ona je tu i sa tim možeš da računaš.

Ona vidi najbolje u tebi

To je zaista podržavajuće – znaš ti da nisi loš i da imaš svoje momente i svoje dobre strane, ali ti si verovatno okupiran onim što te muči, što te sputava, spotiče i sabotira u tebi samom, kao i u okolnostima u kojima živiš. Njoj to ne remeti pažnju – ona vidi ono svetlo, dobro, plemenito, veliko i vredno u tebi, ona se obraća tvom biću, ona komunicira sa najboljom verzijom tebe, iako ti smatraš da si svetlosnim godinama daleko od onog što možeš i hoćeš da budeš. To je ponekad neprijatno, kao da je sunce uvek u zenitu i nikad ne zalazi i ne dopušta mrak i smirenje, ali jeste inspirativno.

veza11 Zašto je ona koja želi sve i svakoga da popravi najbolja za tebe?

Wannabe TV

Editors choice