Već dobro poznati mesečni event na Splavu Sloboda će 15.09. u goste dovesti jednog od najrespektabilnijih underground artista francuske minimal house škole, Seuila. Ovaj talentovani producent, čija su se izdanja pojavljivala na kultnim izdavačkim kućama među kojima su Minibar, Circus Company, hello?repeat, Ultrastrech kao i mnogi drugi, premijerno će nastupiti u Beogradu. Vinyl-only filozofija šefa Eklo Recordsa oko koje je okupio mlade i napredne producente kao što su Le Loup, Cristi Cons, Ion Ludwig od mnogobrojnih; ne ostavlja prostora muzičkom kompromisu.

seuil sloboda party beograd Seuil na Easy Tiger rođendanskom party ju na Slobodi

Seuil je rezident Half Baked serijala u Londonu, kao i Rex Cluba u Parizu. Takođe je jedan od dvojca producentskog dua Hold Youth. Uz njega, domaću podršku čine Petar Cvetković, Kristijan Šajković i Nemax, kao i host i rezident serijala u specijalnom birthday setu, Marko Nastić.

Karte su u pretprodaji po ceni od 600rsd na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa i knjižari Vulkan.

Wannabe Man magazin vas vodi na ovaj odličan party koji će se dogoditi u petak 15.9. na splavu “Sloboda”. Dovoljno je da nas zapratite na Facebook-u i u komentaru ispod posta tagujete osobu sa kojom biste želeli da budete deo ovog rođendanskog party-ja, a mi ćemo 3 osobe izabrati putem sajta random.org i nagraditi sa po 2 ulaznice. Dobitnike ćemo objaviti 14.9. u 12h. Srećno! 

Editors choice