Šta devojkama najviše smeta kod muškaraca

Misterije ljudskog organizma

Koje su granice ljudske izdržljivosti

Višeljublje – model emotivnih odnosa ili opasnost za ljubavne veze

Intervju: “Goblini” o nastupu u Beogradu, emocijama i muzičkim legendama

Ako je voliš, ne dozvoli da se pored tebe oseća nesigurno

Greške koje praviš tražeći smisao u svom životu

Pet vežbi za unapređenje brzine tokom treninga

Svi trendovi koje moraš da ispratiš u 2018.

Tajne dobrog + urbanog stila za muškarce koji nemaju mnogo vremena za to

Velike misli o snovima i uspehu Volta Diznija

Načini na koje nesvesno sabotiraš svoju budućnost

Praktični saveti za dugu i stabilnu vezu

Stvari na koje muškarce niko ne upozorava na vreme

Stvari na koje muškarce niko ne upozorava na vreme

1/3

Možda su vam roditelji rekli, pripremili vas, podržavali vas i razumeli kroz odrastanje, ali veće su šanse da ste većinu stvari morali sami da provaljujete i da to razotkrivanje i suočavanje i dalje traje. Možda tako treba, jer niko ne može unapred da nas pripremi za život. Nema obuke, nema generalne probe, uskočiš u život naglavačke nekako plivaš. Od zaštićenog maminog dečačića treba da postanete muškarac i zaštitnik, a kako to da postignete, izgleda da treba sami da shvatite. Instinkti pomažu, ali pomaže i malo razmišljanja i zdravog razuma. Da ne govorim o lošim iskustvima – ona su od najveće pomoći.

Ili se uklapate u stereotipe, ili se borite protiv njih

Čim se prvi put suprotstavite školskom siledžiji (svaki razred ima bar jednog takvog) ili se pridružite njegovoj ekipi, napravili ste izbor koji ćete nastaviti da pravite celog života. Ako hoćete da mislite svojom glavom i zastupate svoje vrednosti, verovatno ćete morati i da se bijete za njih – bukvalno i figurativno. Ali verovatno vas niko nije upozorio da borba protiv stereotipa ume da bude sama po sebi stereotip – ako ne prihvatate odgovornost i autoritete, prosto se od vas očekuje da budete problematičan tip i baraba. Pobedili ste kad shvatite da uopšte ne morate da birate između crnog i belog.

stvari na koje muskarce niko ne upozorava na vreme 1 Stvari na koje muškarce niko ne upozorava na vreme

Kad se zaljubite, svet se okreće naglavce

Možda ste već dovoljno iskusili da ste počeli da izbegavate da se vezujete i da zazirete od ženske snage i rešenosti koju one umeju da pokažu u partnerskom odnosu. Niko vas nije upozorio da će vaša snaga i rešenost biti stavljena na beskompromisnu probu, prvi put kad zavolite neku curu. Jer snaga zahteva da muškarac bude jak, a ostane nežan, da ume da postavi granice, a da ne bude grub i da ne zapostavlja ženu, da se brine o njoj, ali i da dozvoli da ona brine o njemu, da pokaže ranjivost, a da ne podlegne ranama. Žene dotiču u vama ono mesto koje je ostalo u dečaštvu i koje vas zbunjuje, jer ne znate gde mu je mesto.

Wannabe TV

Editors choice