Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Kad ti uspeh izmiče i veruješ da si luzer

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Jednostavna pravila za uspešan život

Šta se dešava sa tvojim telom kad previše spavaš

Čemu ti služi meditacija

Savladaj 10 veština rešavanja problema

Taktike za izbegavanje “sagorevanja” na poslu

3 ključna razloga zašto ona ne želi da bude sa vama

3 ključna razloga zašto ona ne želi da bude sa vama

1/3

Možda osećate da ste našli osobu koja vam sasvim odgovara, spremni ste da joj se posvetite na svaki način i uopšte ne vidite ni jedan razlog zašto bi ona to odbila. Među vama postoji nešto, oprobali ste vezu, prijatno i smisleno provodite vreme zajedno, ali svaki put kad vi pokušate da predložite ili zatražite nešto više, kad je malo pritisnete svojim očekivanjima, ona izmiče. Trebalo bi da žena bude prezadovoljna muškarcem koji hoće samo nju i nudi joj da se obaveže i posveti, valjda je to nešto što žene najviše cene. I jeste. I to samo znači da ako ona odbija vaše ponude, postoje razlozi koji su za nju ključni i prepreke preko kojih ne može da pređe. Vrlo je verovatno da vam je ona to i rekla, ali vi u svojoj egocentričnoj usredsređenosti na ono što vi želite, uopšte ne shvatate ozbiljno njene razloge i dozvoljavate sebi da ih prečujete.

3 ključna razloga zašto ona ne želi da bude sa vama 3 ključna razloga zašto ona ne želi da bude sa vama

Seks nije dobar

Seks je važniji kad je problematičan, nego kad je sve u redu – kad stvari funkcionišu na obostrano zadovoljstvo, seks uopšte i nije tema razmatranja, prosto je deo veze, prisnosti i zadovoljstva koje nalazite jedno u drugom. Kad seks ne valja, priča je sasvim drugačija. Seks postaje glavni problem i glavna tema. Ako njoj nije dobro u krevetu sa vama, a ona dobro zna kakav seks voli i koliko može da bude dobar, sve drugo dobro i najbolje što imate da joj ponudite, pada u vodu. Ili gubi vrednost posle nekog vremena, jer fokus ostaje na onome što ne možete, ne umete, a možda se i ne trudite da joj pružite. Kad žena sa strepnjom pomišlja na sledeći intimni susret i čini sve da ga izbegne, valjda uviđate da nešto nije u redu. Kad vam jasno kaže da nije zadovoljna, možda možete da preduzmete nešto drugo, osim da je ne shvatate ozbiljno i da ne prihvatate njene primedbe, jer onda morate da preispitujete svoju muževnost i seksualnost.

Wannabe TV

Editors choice