Šta devojkama najviše smeta kod muškaraca

Misterije ljudskog organizma

Koje su granice ljudske izdržljivosti

Višeljublje – model emotivnih odnosa ili opasnost za ljubavne veze

Intervju: “Goblini” o nastupu u Beogradu, emocijama i muzičkim legendama

Ako je voliš, ne dozvoli da se pored tebe oseća nesigurno

Greške koje praviš tražeći smisao u svom životu

Pet vežbi za unapređenje brzine tokom treninga

Svi trendovi koje moraš da ispratiš u 2018.

Tajne dobrog + urbanog stila za muškarce koji nemaju mnogo vremena za to

Velike misli o snovima i uspehu Volta Diznija

Načini na koje nesvesno sabotiraš svoju budućnost

Praktični saveti za dugu i stabilnu vezu

Zašto je seks sa osobom koju VOLITE mnogo bolji?

Zašto je seks sa osobom koju VOLITE mnogo bolji?

1/2

Možete tvrditi da nema razlike, samo ako niste nikada imali seks sa osobom koju volite, a to je iskustvo koje vam je potrebno, da biste se osećali kao pravi muškarac. Sve ono što privodite usput, zadovoljava koliko i brza hrana. Najedete se, ali vam čulo ukusa ostane gladno, a i brzo zaboravite šta ste uopšte i jeli. U odnosu na brzu hranu usputnog seksa, seks sa osobom koju volite je gošćenje delikatesima.

Bolja komunikacija – bolji seks

Kao što sa nekim imate nesporazume u početku poznanstva, dok ne shvatite kako mu radi mozak, kada se zeza, a kada je ozbiljan i na koji način vam saopštava ono što mu je važno – kao i da je drugoj osobi često veoma važno ono što nama nije i što ne primećujemo dok je bolje ne upoznamo, tako i seks postaje bolji, kad se komunikacija produbi. Kad nekog bolje upoznate, kad počnete bolje da ga razumete, kad razvijete sistem komuniciranja, primanja i slanja važnih poruku, kad počnete stvarno da obraćate pažnju, da osećate i shvatate šta taj neko želi, seks postaje sve bolji i bolji. Kad upoznate nečije strahove, snove, zebnje i radosti, onda vam nije problem da i u krevetu saznate tačno kako se oseća i šta mu u kom trenutku pruža najveće zadovoljstvo. Obična uputstva ili primedbe, koje oklevamo da uputimo nekome koga ne poznajemo dobro, više nisu problem.

Poverenje oslobađa

Ako vas je neka žena razočarala u krevetu, jer je bila stidljiva, tiha, nedovoljno aktivna i suzdržana, to ne znači da je ona loša u seksu, ili da vi niste dovoljno dobar ljubavnik. Verovatno znači da se nije dovoljno opustila pored vas, jer vas ne poznaje. U ljubavnoj vezi, nema stidljivih i sputanih, poverenje oslobađa inhibicija, sloboda leči komplekse, a stidljivi otkrivaju svoju strastvenost i radoznalost.

331 Zašto je seks sa osobom koju VOLITE mnogo bolji?

Stalo vam je da jedno drugo zadovoljite

Pitanje predigre, dužine seksa i dostizanja orgazma, u usputnoj vezi nije primarno. Tu se svako snalazi kako ume i svako se stara da zadovolji svoje potrebe. Kad nekog volite, onda želite da ga zadovoljite i stalo vam je da pronađete najbolji način, da mu ispunite želje i da budete sigurni da je užitak potpun. Ako vam je do nekog stalo, onda niste sebični, a nesebičnost u krevetu je najbolji put do najboljeg seksa.

Wannabe TV

Editors choice