Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

DRAM BEND: “Izdati prvi album je kao da si završio osnovnu školu”

Ovo su najavljeni albumi koje nestrpljivo iščekujemo u ovoj godini!

Kako da all black stajlinge ovog proleća učinite zanimljivijim

Razlozi zbog kojih će vas devojke ostavljati (jer ste emotivno nedostupni)

Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

#styleinspofriday – Noah Centineo

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Mrtvi uglovi koji vam ometaju manevrisanje u u seksu

Draft

Kako da ujutru lakše ustanete i budete naspavani?

2/3

Vikendi su veliki problem kada su san i ustajanje u pitanju. Skoro svi imamo naviku da se vikendom budimo nešto kasnije nego obično, kako bismo se naspavali, ali onda, kada dođe ponedeljak osećamo se kao da se nismo dobro odmorili. Budite se vikendom kao i drugim danima, u isto ili slično vreme, da biste mogli da osećate odmor. Subota i nedelja su dovoljne same po sebi, ne radite što i inače, pa je to dovoljno odmora, a ukoliko budete ustajali kad i inače, ponedeljak vam neće teško pasti. Ako ne verujete, probajte, uverićete se i sami.

Kako da ujutru lakše ustanete i budete naspavani4 Kako da ujutru lakše ustanete i budete naspavani?

Ovo je jedan praktičan savet. Pronađite negde sat koji liči na one starinske, osim što će izgledati lepo u vašoj sobi, potreban je umesto telefona. Telefon odložite dalje od sebe do jutra, a starinski sat neka bude tu da vas budi. Osim što će vas njegov zvuk sigurno probuditi, nema opciju ponavljanja, pa će vas naterati da odmah napustite svoj krevet. Veoma je bitno i koja je temperatura u sobi u kojoj spavate. Ukoliko je pretoplo od 25 stepeni pa naviše, nećete moći da se probudite i osećaćete se slomljeno, a ukoliko je ispod 15 stepeni biće vam tokom noći hladno te se nećete dobro naspavati. Idealna temperatura je od 18 do 20 stepeni, dok će vas prekrivači dodatno ugrejati, ali kada ih sklonite, sobna temperatura će vas “otrezniti”.

Neka vam krevet služi samo za spavanje. Telu su krevet i jastuk asocijacija za spavanje, pa kada god se na njemu nađete bar malo će vam se prispavati. Zato, kada ustanete ujutru iz kreveta, do večeri se u njega ne vraćajte. Osim toga, ukoliko znate da ćete nekih pola sata odlagati ustajanje, jednostavno alarm navijte tih pola sata kasnije, te ćete to vreme iskoristiti za kvalitetan san, a ne za “mučenje” koje ponavljani alarmi daju.

Wannabe TV

Editors choice