Pre ili kasnije, skoro svaki muškarac za sobom ostavi samački, život momka i neženje, zarad života sa osobom koju je odabrao kao svog emotivnog partnera sa kojim će ostati do kraja života. Sa sobom, iz perioda pre braka, ponese dosta uspomena na događaje, situacije i mnoge ljude sa kojim se više ne viđaju i ne druže, ali se veoma lako naviknu na novi način života. No, neke stvari koje su radili pre braka, dosta drugačije izgledaju kada se rade u zajedništvu sa ljubavnim partnerom ili još i decom.

Došli smo na ideju da kroz nekoliko ilustracija prikažemo na koji se to način promeni život jednog muškarca kada uđe u bračnu zajednicu. Spremite se za zabavu i dosta smeha, jer će ga sigurno biti.

Pre nego stanu na “ludi kamen”, mnogi muškarci vole brze motore i automobile, kojima neretko i osvajaju ženska srca. Međutim, nakon braka se priča promeni, pa motore zamene biciklama na kojima može da vozi više njih.

Zanimljive ilustracije koje predstavljaju muškarce pre i tokom braka Zanimljive ilustracije koje predstavljaju muškarce pre i tokom braka (GALERIJA)

Dobro poznata situacija svakog momka koji živi sam. Prazan frižider, sa možda nekoliko ostataka hrane od pre dva, tri dana, ili sa dosta flaša alkohola. Ali, kada dođu žena i deca, frižider postaje mini skladište.

Zanimljive ilustracije koje predstavljaju muškarce pre i tokom braka2 Zanimljive ilustracije koje predstavljaju muškarce pre i tokom braka (GALERIJA)

Najveća promena se dogodi u krevetu. Osim što više ne spavaju sami, u pozi koja najviše odgovara, mnogima se još priključe i deca, pa na ležajevima nastane pravi haos dok se svi ne smeste.

Zanimljive ilustracije koje predstavljaju muškarce pre i tokom braka3 Zanimljive ilustracije koje predstavljaju muškarce pre i tokom braka (GALERIJA)
Comments