Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

Sport i zabava

Zanimljive ilustracije koje predstavljaju muškarce pre i tokom braka (GALERIJA)

1/3

Pre ili kasnije, skoro svaki muškarac za sobom ostavi samački, život momka i neženje, zarad života sa osobom koju je odabrao kao svog emotivnog partnera sa kojim će ostati do kraja života. Sa sobom, iz perioda pre braka, ponese dosta uspomena na događaje, situacije i mnoge ljude sa kojim se više ne viđaju i ne druže, ali se veoma lako naviknu na novi način života. No, neke stvari koje su radili pre braka, dosta drugačije izgledaju kada se rade u zajedništvu sa ljubavnim partnerom ili još i decom.

Došli smo na ideju da kroz nekoliko ilustracija prikažemo na koji se to način promeni život jednog muškarca kada uđe u bračnu zajednicu. Spremite se za zabavu i dosta smeha, jer će ga sigurno biti.

Pre nego stanu na “ludi kamen”, mnogi muškarci vole brze motore i automobile, kojima neretko i osvajaju ženska srca. Međutim, nakon braka se priča promeni, pa motore zamene biciklama na kojima može da vozi više njih.

Zanimljive ilustracije koje predstavljaju muškarce pre i tokom braka Zanimljive ilustracije koje predstavljaju muškarce pre i tokom braka (GALERIJA)

Dobro poznata situacija svakog momka koji živi sam. Prazan frižider, sa možda nekoliko ostataka hrane od pre dva, tri dana, ili sa dosta flaša alkohola. Ali, kada dođu žena i deca, frižider postaje mini skladište.

Zanimljive ilustracije koje predstavljaju muškarce pre i tokom braka2 Zanimljive ilustracije koje predstavljaju muškarce pre i tokom braka (GALERIJA)

Najveća promena se dogodi u krevetu. Osim što više ne spavaju sami, u pozi koja najviše odgovara, mnogima se još priključe i deca, pa na ležajevima nastane pravi haos dok se svi ne smeste.

Zanimljive ilustracije koje predstavljaju muškarce pre i tokom braka3 Zanimljive ilustracije koje predstavljaju muškarce pre i tokom braka (GALERIJA)

Wannabe TV

Editors choice