Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Zdravlje i fitnes

Nikad veći do sada: Najbolje vežbe za tricepse

1/3

Jedna velika zabluda vlada kod onih koji počinju sa treniranjem i raznim vežbama, a to je da ne mogu da postignu sve šta žele bez mnogih suplemenata i dodataka ishrani koji utiču na po malo veštački način uvećanja mišića. Naravno da je moguće, jedino što je u svemu tome potrebna disciplina i strpljenje, da se sasvim koriguju ishrana i treninzi, kao i strpljenje da sve počne da se događa, jer bez suplemenata sve može da se ostvari, ali sporije, a uz to ipak i zdravije. Tako je moguće u velikoj meri uvećati mišiće ruku, a posebno tricepse kao najveći mišić koji se nalazi na nadlaktičnom delu ruke. Ukoliko želiš jake i velike ruke, odnosno velike tricepse, biće ti potrebne samo 3 vežbe da ti i postigneš koje nisu teške, a ipak su jedne od najefikasnijih u ovakvoj nameri.

Povlačenje sajle

Odlična vežba koju možeš da koriguješ u odnosu na svoju snagu i trenutne mogućnosti, kada je opterećenje, odnosno težina tereta u pitanju. Naravno, što je opterećenje veće to će vremenom i dosta brže biti veći i tricepsi, ali je sasvim  u redu da počneš i od neke manje kilaže. Najbitnije u svemu jeste da je ovo povlačenje sajle na dole, te da ruke ne pomeraš u ramenima, već samo iz laktova. Uz to, bitno je da polako spuštaš i podižeš ruke, kako bi teret što bolje uticao na uvećanje mišića. Po treningu će biti dovoljno 10-12 ponavljanja u 3-4 serije.

Wannabe TV

Editors choice