Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Kad ti uspeh izmiče i veruješ da si luzer

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Jednostavna pravila za uspešan život

Šta se dešava sa tvojim telom kad previše spavaš

Čemu ti služi meditacija

Savladaj 10 veština rešavanja problema

Taktike za izbegavanje “sagorevanja” na poslu

Top vežbe za “razbijačke” bicepse

Top vežbe za “razbijačke” bicepse

2/3

Za drugu vežbu biće ti potrebne dve bučice koje nemaju veliku težinu. Najpre, zauzmi ispravan položaj, savij malo kolena, savij se u kukovima, tako da leđima budeš ne sasvim paralelno sa podom, već nešto izdignutiji. Možeš odjednom da radiš obe ruke, ali možeš i prvo jednu pa drugu. Kroz najviše deset ponavljanja diži teg, tako što spuštaš ruku ka podu i pri vraćanju je savijaš u laktu. Neka ne bude više od 10 ponavljanja u seriji budući da pri ovakvim vežbama može da dođe do preopterećenja leđa što stvara neprijatan bol, a često i ukočenost ako se pretera sa težinom  tegova ili ponavljanjima.

Za treću vežbu će ti biti potrebna šipka sa tegovima, ali i podloga na koju ćeš se osloniti grudima i laktovima. Tegove sada možeš slobodno da ojačaš u kilogramima, jer je bitno da teret i napor budu veći. Ovo je verovatno i vežba koju već redovno radiš ukoliko si u treningu, ali je u ovoj kombinaciji odlična za uvećanje bicepsa. Radi najviše 7 ponavljanja kroz jednu seriju, tako da teret bude ravnomeran na obe ruke, pa ponovo sve u onoliko serija za koliko si spreman.

Wannabe TV

Editors choice