Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Zdravlje i fitnes

Vežba koja ti pomaže da se relaksiraš i mršaviš u isto vreme

1/3

Dok odlučujete o tome koje bi vežbe bile najbolje da vas dovedu do savršenog izgleda za ovog leto, predlažemo vam da se malo pozabavite i time da vežbe koje radite budu one koje će učiniti da se osećate odmornije. Kada se tako kaže deluje kao da je nemoguće, jer svaka napornija vežba koja efikasno deluje na to da mršavite i stvarate mišićnu masu, mora da vas dodatno umori, zar ne? Sada smo otkrili jednu novu, koja će vam pomoći da smršate, a njen glavni cilj jeste da vas relaksira.

Vežba koja ti pomaže da se relaksiraš i mršaviš u isto vreme3 Vežba koja ti pomaže da se relaksiraš i mršaviš u isto vreme

Ova vežba i metoda mršavljenja dolazi iz japanske kulture i njihovih naučnika. a kao i sve što oni smilse, mora delovati na to da vas odmara i relaksira. Relaksacija jeste jedan od najboljih vidova uspevanja u svemu, jer da biste ostvarili veliki uspeh i ono što želite na nekom polju, onda se morate osećati relaksirano i odmorno, mišići i telo ne smeju da budu napeti. U trenutku kada se sasvim opustite i telo počne da otpušta toksine i da ih se oslobađa, pa time dolazi i mršavljenje. Zato vam predstavljamo vežbu koja će vam se dopasti najviše zbog toga što nećete morati da ulažete ogroman napor da je uradite.

Za početak vam je potreban jedan deblji peškir, srednje veličine koji ćete urolati. Njegova debljina kada urola bi trebalo da bude nekih 15 centimetara, ne manje, ali ni više, već je to neki optimalni obim za obavljanje ove vežbe.

Wannabe TV

Editors choice