Toliko saveta imamo za to kako uvećati mišiće ruku, da je skoro moguće pomisliti da ih više nema novih, ali, kao i uvek, nove kombinacije se iznova i iznova osmišljavaju, kao i neki drugi načini koji dovode do ovakvih rezultata, a sve zavisi od nas samih i toga šta nam najviše odgovara. Možda će ove vežbe i ovi načini koje vam danas predstavljamo najviše i pomoći, te izgraditi kod vas titanske ruke.

Nekako bicepsi uvek budu oni koji se najviše treniraju, ali to nije najispravnije. Naravno, trebalo bi svaki deo ruke da vežbaš i da mu pokloniš otprilike isto vremena i truda, ali možda da prednost daš tricepsima koji prekrivaju veliki deo ruke. Postoje brojne vežbe koje su odlične za vežbanje tricepsa, ali evo jedne kombinacije vežbi koje su možda i najbolje od svih kada je ovaj mišić ruke u pitanju. Pogledaj ih OVDE i isprobaj odmah.

vezbe za ruke Vežbanjem do većih ruku   evo i kako

Iako je rečenica “manje je više” dobra u brojnim situacijama, ipak za teretanu to ne važi. Što više i češće vežbaš, to ćeš brže i bolje rezultate videti. tako da ako praviš velike razlike između treninga nećeš imati baš rezultate koji su zadovoljavajući, zato se upregni i počni da budeš disciplinovan.

Comments