Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Jednostavna pravila za uspešan život

Šta se dešava sa tvojim telom kad previše spavaš

Čemu ti služi meditacija

Vežbanjem do većih ruku – evo i kako

Vežbanjem do većih ruku – evo i kako

1/3

Toliko saveta imamo za to kako uvećati mišiće ruku, da je skoro moguće pomisliti da ih više nema novih, ali, kao i uvek, nove kombinacije se iznova i iznova osmišljavaju, kao i neki drugi načini koji dovode do ovakvih rezultata, a sve zavisi od nas samih i toga šta nam najviše odgovara. Možda će ove vežbe i ovi načini koje vam danas predstavljamo najviše i pomoći, te izgraditi kod vas titanske ruke.

Nekako bicepsi uvek budu oni koji se najviše treniraju, ali to nije najispravnije. Naravno, trebalo bi svaki deo ruke da vežbaš i da mu pokloniš otprilike isto vremena i truda, ali možda da prednost daš tricepsima koji prekrivaju veliki deo ruke. Postoje brojne vežbe koje su odlične za vežbanje tricepsa, ali evo jedne kombinacije vežbi koje su možda i najbolje od svih kada je ovaj mišić ruke u pitanju. Pogledaj ih OVDE i isprobaj odmah.

vezbe za ruke Vežbanjem do većih ruku   evo i kako

Iako je rečenica “manje je više” dobra u brojnim situacijama, ipak za teretanu to ne važi. Što više i češće vežbaš, to ćeš brže i bolje rezultate videti. tako da ako praviš velike razlike između treninga nećeš imati baš rezultate koji su zadovoljavajući, zato se upregni i počni da budeš disciplinovan.

Wannabe TV

Editors choice